Consultancy

Objectief IT-advies voor jouw bedrijf

Naast het ontwikkelen van digitale producten is MAX-BI ook gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven om de IT aan te laten sluiten in de groeifase waar ze in zitten. Wanneer jouw bedrijf voor een IT-uitdaging staat en je zoekt naar de juiste manier om dit werkbaar te maken, dan kunnen wij adviseren en dit vraagstuk oplossen.

Bij het nemen van belangrijke beslissingen over jouw IT-strategie en de investeringen die hierbij komen kijken, is objectief advies van onschatbare waarde. Met onze jarenlange praktijkervaring en expertise binnen het bedrijfsleven bieden wij Consultancy ondersteuning aan op het gebied van IT en het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Onze specialisten kunnen jullie adviseren en begeleiden in de te maken stappen. Wij helpen je graag op een praktische, snelle en persoonlijke manier om de juiste keuzes te maken als het gaat om leveranciers en IT-inrichting voor jouw bedrijf.

Wat kan je van MAX-BI verwachten?

Wij zorgen voor een grondige analyse van jouw huidige IT-omgeving en identificeren pijnpunten, inefficiënties, mogelijke risico’s en bieden praktische oplossingen om deze aan te pakken. Ons advies is volledig afgestemd op de jouw bedrijf, doelstellingen en behoeften.

Doeltreffend

Door onze ervaring, kennis van de techniek en innovatievermogen te combineren lossen we vraagstukken echt op en boeken we tastbaar resultaat.

Persoonlijk

Persoonlijke begeleiding is één van de belangrijkste pijlers binnen het proces. Stap voor stap nemen we iedereen mee en worden de oplossingen geïmplementeerd.

Wat levert dit jouw bedrijf op?

  • Inzicht in de IT-eisen en wensen van jouw organisatie.
  • Een duidelijk doel waar jouw organisatie naartoe kan bewegen.
  • Heldere onderbouwing van de keuzes in IT-structuur.
  • Kostenbesparing: Door het stellen van de juiste prioriteiten en te focussen op oplossingen met de beste prijs-kwaliteitverhouding, kun je kosten besparen en jouw ROI maximaliseren.
  • Versterking van jouw IT-landschap door dit te optimaliseren, kosten te besparen en jouw concurrentiepositie te versterken.
  • Sparringpartner: gedurende het gehele traject is MAX-BI jouw sparringpartner. Altijd persoonlijk betrokken bij het begeleiden van strategieontwikkeling en planning tot implementatie en follow-up.
  • Toekomstbestendig: Wij kijken niet alleen naar de huidige situatie, maar zorgen er ook voor dat de IT in de toekomst op jouw bedrijf blijft aansluiten.