Je kan nog zoveel gegevens bijhouden. Maar als systemen onderling niet op elkaar afgestemd zijn of er zit geen goede structuur in, dan heb je niks aan je data. Dat is zonde, want zo blijven kansen liggen. Koppel daarom je ERP-systeem, boekhouding, urenregistratie en andere systemen aan elkaar door middel van één datamodel en krijg inzicht in alle facetten van je bedrijf.

Door het creëren van inzicht bij data-analyse kan je gegevens om zetten in bruikbare stappen. Bijvoorbeeld het identificeren van groeikansen, het aanpassen van de marketingstrategie en het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten.

Digitalisering en digitale bedrijfsprocessen klinkt vaak erg ‘groot en ingewikkeld’, maar dat is in de praktijk vaak helemaal niet zo. Het is juist belangrijk om stap voor stap aan de slag te gaan. Betrek diverse afdelingen en medewerkers. Op die manier krijg je als bedrijf het beste overzicht, inzicht en kan je werken aan efficiëntie verbeteringen/oplossingen.

Door al je verschillende bronnen te bundelen en over deze bronnen heen één datamodel te maken, kan je alles beter met elkaar laten communiceren. Daardoor kan je elke analyse maken die je wilt en haal je het maximale uit je data. Als je kosten wilt besparen, dan heb je binnen no-time de bottleneck boven water met onderbouwing hoe en waar je kan besparen. Groeien? Digitale rapportages laten je inzichtelijk zien wat de mogelijkheden en kansen zijn. En hoe handig is het als je tijdens een project alerts krijgt die je werk vereenvoudigen? Urenchecks of een statuscheck op een project kunnen zo veel tijd en geld besparen. Enkele voorbeelden waardoor bedrijven met behulp van digitale rapportage/digitalisering tijd en geld besparen en zich volledig en beter kunnen focussen op wat echt belangrijk voor ze is.

Pas als je elke analyse kan maken die je wilt, haal je het maximale uit je data.

Groei begint met inzicht

Digitale oplossingen zorgen voor ruimte, overzicht, inzicht en efficiëntie. Wij vinden dat data vooral relevant is als je het kan gebruiken voor verbeteringen. Daarom zijn onze dashboards en rapportages zo ontworpen dat ze gegevens weergeven op een manier dat je er écht iets mee kan. Zonder vast te zitten aan een lang implementatietraject.

Inzicht kan je als ondernemer meer opleveren dan je denkt. Meer weten over de mogelijkheden en wat onze rapportages ( https://max-bi.nl/rapportages/) voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Stuur me dan een berichtje via onze contactpagina.

MAX-BI

MAX-BI is dè IT-specialist die al je systemen bundelt, hier een toekomst vast data-model voor ontwikkelt en in PowerBI de juiste inzichten voor jullie naar boven haalt. Informeer nu naar de mogelijkheden via info@max-bi.nl