Innoveren op de huidige IT-structuur

Bouwen op je huidige IT

De huidige IT voldoet om je bedrijf goed te laten draaien maar mist een aantal elementen en alle innovaties die je graag wil hebben. Deze zijn nodig om harder te groeien en om wendbaarder en flexibeler te zijn. Hiervoor hebben we binnen MAX-BI dé oplossing. Wij zetten onze IT-oplossingen bovenop jouw huidige IT. Op deze manier blijf je gebruik maken van de voordelen van je huidige IT en open je direct de mogelijkheden voor innovatie en het toevoegen van extra elementen aan je IT-structuur.

Enkele voorbeelden van IT-verrijking:

  • Een volledig klantbeeld met de CRM-oplossing:
   Eén volledig klantbeeld verrijkt met o.a. de communicatie van de klant zodat je exact weet wat er speelt bij de klant. Maak een compleet profiel van elke klant en gebruik alle data voor up & cross-sell en je marketing.
  • Eén Communicatieoverzicht voor al je kanalen:

   Laat al je verschillende communicatiekanalen op één plek binnenkomen. Alles op één scherm geeft overzicht en is direct het startpunt voor de klantreis binnen je organisatie. Koppel je communicatie aan het taakscherm en zet alle acties in één keer bij de juiste personen en volg alle verdere acties binnen de organisatie. Hiermee ontsluit je Whatsapp,  Mail, Facebook en Instagram in één overzicht.

  • Dossieroverzicht:
   Zie in één oogopslag al je lopende dossiers en schakel hiertussen. In het overzicht staan direct alle uitstaande activiteiten die gekoppeld zijn en de bijbehorende voortgang. Hierrmee maken we één overzichtelijke tijdslijn zodat alle acties en afspraken helder onder elkaar staan waardoor dossiers ook makkelijk overdraagbaar zijn.