Digitaliseer en innoveer jouw manier van werken

Digitaliseer en innoveer de manier van werken

Het uitvoeren van werk gaat vaak op de manier waarop iedereen het gewend is. Papieren werkbonnen, het magazijn wordt gevuld zoals het ooit is ingericht en zo zijn er tal van voorbeelden binnen een bedrijf te noemen. Allemaal oude methodes die fout gevoelig zijn en veel administratief werk kosten. Met MAX-BI worden deze methodes vernieuwd en word je geholpen om makkelijk en snel het werk te doen. De technologie helpt je met het maken van de keuzes en alles wordt automatisch vastgelegd wat een hoop tijd scheelt.

Enkele voorbeelden van onze digitale werkmethodes:

  • Papierloos werken:
   Werkbonnen worden slordig ingevuld, zijn foutgevoelig en raken tijdens het werk nog wel eens zoek. De digitale werkbon van MAX-BI geeft je direct de juiste informatie, worden automatisch gevuld en zijn verwerkt voordat je bij de klant weg bent.

                                                  

 

  • Dashboard met rapportages:
   Al onze oplossingen zijn ontsloten op onze dashboards die real-time inzicht geven op alle processen. De dashboards geven inzicht en ze bieden de bestuurders een real-time beeld over alle onderdelen van het bedrijf. Hiermee wordt niet alleen vandaag bestuurt maar kan er gelijk naar voren gekeken worden om de groei verder te maximaliseren.

 

  • Orderhistorie:
   Zie bij elk dossier in één oogopslag alle informatie van de klant en het dossier. Wij verrijken dit met de communicatie en de afspraken van de betreffende klant zodat iedereen in jouw bedrijf dezelfde informatie heeft en de afspraken met de klant altijd worden nagekomen. Dit voorkomt dubbele afspraken en daarmee een hoop onduidelijkheid bij de klant.