Digitaliseren van werkprocessen

Digitaliseer je processen

Processen zijn vaak verouderd en een gevolg van een manier van werken uit het verleden. De kennis over de processen zit in de hoofden van je medewerkers en om goed te functioneren zijn de processen afhankelijk van deze medewerkers. Met de oplossingen van MAX-BI vernieuw je de processen op een manier dat je direct gebruik maakt van de nieuwste technieken. Kennis wordt geborgd en de techniek gaat mensen begeleiden waardoor er minder fouten worden gemaakt en de processen worden sneller en efficiënter.

Enkele voorbeelden van onze proces digitalisering:

    • De Leadmonitor:
      Volg al je leads in hun traject om een order te worden. Weet hoe ze binnenkomen en wie ze oppakt. Plan alle activiteiten makkelijk en snel in, verkort de totale doorlooptijd en vergroot de kans een order.

 

  • De Ordertracker:
  • Volg je orders in je bedrijf: Zet alle taken bij de juiste medewerkers op de juiste momenten. Weet hierbij exact de status van je orders. Verhoog hiermee je  klanttevredenheid, voorkom procesfouten en verhoog de efficiëncy.

 

  • Het Digitale Planbord:
  • Plan al je werkzaamheden in op de juiste momenten bij de juiste personen. Met het planbord van MAX-BI heb je in één oogopslag de gehele planning in beeld en helpt onze Business Intelligence je met alle keuzes en de gevolgen van je keuzes. Voorkom hiermee lange doorlooptijden, zet alles op de juiste naam en optimaliseer je planning.