Is jouw vakantie toch weer begonnen met stress rondom de overdracht van je werkzaamheden en van collega’s die overlappend op vakantie gaan? 40 procent van de werkende Nederlanders heeft er last van. Wat als wij je nu vertellen dat je met een paar digitale aanpassingen je nooit meer gestrest op vakantie gaat? Je laat geen kans meer liggen en je resultaten gaan nog omhoog ook!

Een chaotische overdracht of zelfs niemand waar je jouw werkzaamheden aan over kan dragen, zorgen nou niet bepaald voor een ontspannen begin van je vakantie. Stapels mappen op je bureau, losse Post-Its en nog wat mailtjes met belangrijke punten die je onderweg naar huis toch nog even door moet geven. Het is jammer als er door een chaotische overdracht informatie verloren gaat en er daardoor kansen blijven liggen. Je moet maar afwachten wat je bij terugkomst op je bureau aantreft en vaak is dat heerlijke ontspannen vakantiegevoel na één dag terug alweer ver te zoeken. Zonde!

Als eerste zullen we je maar gelijk een geheim vertellen: de sleutel voor een stressvrij vertrek bij je volgende vakantie heb je zelf al in handen. Dat is namelijk de data binnen het bedrijf. Wanneer je ervoor zorgt dat de data die nodig zijn voor jouw werkzaamheden anders gebundeld wordt, ga je de volgende keer sowieso veel relaxter op vakantie! Post-Its en losse mailtjes zijn al helemaal niet meer nodig. Je kan zelfs af en toe nog even meekijken op afstand als je dit zou willen. Alle informatie is altijd en overal up-to-date en wanneer je weer terugkomt, heb je direct een actueel overzicht waarmee je aan de slag kan.

Digitaliseren klinkt gelijk heel groot, maar dat is het vaak helemaal niet. Tegenwoordig kan je met kleine technische aanpassingen al hele grote veranderingen en resultaten boeken. Met behulp van Business Intelligence (BI) kan je op een praktische en snelle manier de kracht van je gegevens benutten. En wanneer je deze onderling met elkaar koppelt, wordt het helemaal interessant. Digitaal inchecken op het vliegveld is ook al helemaal ingeburgerd, dus waarom zou je dan op je werk niet open staan voor zo’n verandering? Want laten we eerlijk zijn: het gaat allemaal een stuk sneller en overzichtelijker!

Voor de verschillende rollen en processen binnen organisaties hebben we een breed scala aan digitale oplossingen ontwikkeld. Van CRM, verkoopondersteuning tot aan complete dashboards en rapportages. Er zijn oplossingen voor alle type bedrijfsvragen. Wanneer je al je systemen aan elkaar koppelt in PowerBI, krijg je ook nog eens het inzicht dat je nodig hebt om meer waarde te creëren. Met de juiste dashboards en rapportages leg je de vinger op de goede plek. Zo kan je gaan sturen op de plekken die het meeste waarde opleveren of waar de meeste waarde weglekt uit je bedrijf.

De technologie is er, de oplossingen zijn snel toepasbaar, direct effectief, simpel in gebruik, werken geheel automatisch, continu up-to-date en leveren een besparing tot wel 30% efficiency op ten opzichte van het oude proces. Sta jij open voor verandering en innovatie? Of wordt het volgend jaar toch weer die eindsprint vol stress naar jouw welverdiende vakantie.
Dus voordat je gaat kijken wat de bestemming van je volgende reis gaat worden: kijk ook eens naar de bestemming van de data binnen je bedrijf. Want wanneer je zorgt dat die op een betere manier ‘op reis gaan’, wordt de vakantiestress de volgende keer bij jou ook veel minder!

MAX-BI

MAX-BI is dè IT-specialist die al je systemen bundelt, hier een toekomst vast data-model voor ontwikkelt en in PowerBI de juiste inzichten voor jullie naar boven haalt. Informeer nu naar de mogelijkheden via info@max-bi.nl