Precies op maat

Producten precies aansluitend bij jouw bedrijf

Al onze producten zijn altijd op maat gemaakt en worden aangepast naar de wensen en behoeften van onze klanten. Wij hebben een aantal standaardoplossingen in huis die we als basis kunnen gebruiken, zoals onze rapportages, Lead Monitor en CRM Systeem.

Hiernaast zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale oplossingen die we speciaal voor een bedrijf ontwerpen. Hierbij kijken wij naar het probleem van onze klant en maken op basis van de wensen een digitaal product dat precies aansluit op de processen en IT.  

Onze werkwijze is altijd snel, flexibel, IT-versterkend, doeltreffend en persoonlijk. MAX-BI heeft verschillende mogelijkheden om te digitaliseren en te innoveren:

Innoveren bovenop de huidige IT-structuur

Digitaliseren en innoveren op basis van de huidige IT-structuur. Je bedrijf blijft draaien zoals altijd maar dan sneller, efficiënter en met meer mogelijkheden.

Digitaliseren van werkprocessen

Onze IT-oplossingen brengen structuur aan en verbinden alle bedrijfsonderdelen. Hierdoor kan informatie breder worden ingezet. Processen worden vernieuwd en verbeterd.

Digitaliseer je manier van werken

Van rapportages tot aan werkbonnen, digitalisering helpt op elk gebied. Bespaar kostbare tijd, zorg voor efficiëntie en laat iedereen doen waar ze goed in zijn.

Ondersteunen van diverse rollen

Door je medewerkers te voorzien van digitale tools kunnen ze hun werk makkelijker en sneller uitvoeren. Dit zorgt voor controle, inzicht, gemak en werkplezier en altijd up-to-date informatie.

Wat levert dit jouw bedrijf op?

  • Focus: Er ontstaat inzicht in je digitale processen zodat je deze nog verder aan kan scherpen en besturen. 
  • Grip en kansen: Alle data wordt met de hulp van analyses omgezet in diepe inzichten in je bedrijf. Hierdoor krijg je meer grip op groeikansen. Je verhoogt de effectiviteit van je marketingstrategie en signaleert kansen voor de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten. 
  • Tijdsbesparing: medewerkers zijn minder tijd kwijt om hun dagelijkse werk uit te voeren. 
  • Meer werkplezier: medewerkers houden meer tijd over om waardevolle en leuke taken uit te voeren.  
  • Efficiëntie: Doorlooptijden worden korter dus er kan meer werk verzet worden met dezelfde capaciteit. 
  • Toekomstbestendig: Onze producten zijn precies op maat gemaakt om jouw organisatie perfect te ondersteunen. Tegelijkertijd zijn ze flexibel ingericht zodat ze mee kunnen bewegen met de ontwikkeling en groei van jouw bedrijf in de toekomst. Ze blijven dus altijd passen bij jullie bedrijf. Precies op maat!