Werkwijze

Werkwijze

De op maat gemaakte digitale oplossingen van MAX-BI zijn toepasbaar voor ieder IT-systeem en worden ondersteund door het Microsoft Power Platform. We hebben een breed scala aan oplossingen toegespitst op verschillende rollen, processen en bedrijfssectoren. MAX-BI heeft verschillende mogelijkheden om te digitaliseren en te innoveren. 

Innoveren bovenop de huidige IT-structuur

Digitaliseren en innoveren op basis van de huidige IT-structuur. Je bedrijf blijft draaien zoals altijd maar dan sneller, efficiënter en met meer mogelijkheden.

Digitaliseren van werkprocessen

Onze IT-oplossingen brengen structuur aan en verbinden alle bedrijfsonderdelen. Hierdoor kan informatie breder worden ingezet. Processen worden vernieuwd en verbeterd.

Digitaliseer je manier van werken

Van rapportages tot aan werkbonnen, digitalisering helpt op elk gebied. Bespaar kostbare tijd, zorg voor efficiëntie en laat iedereen doen waar ze goed in zijn.

Ondersteunen van diverse rollen

Door je medewerkers te voorzien van digitale tools kunnen ze hun werk makkelijker en sneller uitvoeren. Dit zorgt voor controle, inzicht, gemak en werkplezier en altijd up-to-date informatie.

Bouwen op je huidige IT

De huidige IT voldoet om je bedrijf goed te laten draaien maar mist een aantal elementen en alle innovaties die je graag wil hebben. Deze zijn nodig om harder te groeien en om wendbaarder en flexibeler te zijn. Hiervoor hebben we binnen MAX-BI dé oplossing. Wij zetten onze IT-oplossingen bovenop jouw huidige IT. Op deze manier blijf je gebruik maken van de voordelen van je huidige IT en open je direct de mogelijkheden voor innovatie en het toevoegen van extra elementen aan je IT-structuur.

Enkele voorbeelden van IT-verrijking:

  • Een volledig klantbeeld met de CRM-oplossing:
   Eén volledig klantbeeld verrijkt met o.a. de communicatie van de klant zodat je exact weet wat er speelt bij de klant. Maak een compleet profiel van elke klant en gebruik alle data voor up & cross-sell en je marketing.
  • Eén Communicatieoverzicht voor al je kanalen:

   Laat al je verschillende communicatiekanalen op één plek binnenkomen. Alles op één scherm geeft overzicht en is direct het startpunt voor de klantreis binnen je organisatie. Koppel je communicatie aan het taakscherm en zet alle acties in één keer bij de juiste personen en volg alle verdere acties binnen de organisatie. Hiermee ontsluit je Whatsapp,  Mail, Facebook en Instagram in één overzicht.

  • Dossieroverzicht:
   Zie in één oogopslag al je lopende dossiers en schakel hiertussen. In het overzicht staan direct alle uitstaande activiteiten die gekoppeld zijn en de bijbehorende voortgang. Hierrmee maken we één overzichtelijke tijdslijn zodat alle acties en afspraken helder onder elkaar staan waardoor dossiers ook makkelijk overdraagbaar zijn.

Digitaliseer je processen

Processen zijn vaak verouderd en een gevolg van een manier van werken uit het verleden. De kennis over de processen zit in de hoofden van je medewerkers en om goed te functioneren zijn de processen afhankelijk van deze medewerkers. Met de oplossingen van MAX-BI vernieuw je de processen op een manier dat je direct gebruik maakt van de nieuwste technieken. Kennis wordt geborgd en de techniek gaat mensen begeleiden waardoor er minder fouten worden gemaakt en de processen worden sneller en efficiënter.

Enkele voorbeelden van onze proces digitalisering:

  • De Leadmonitor:
   Volg al je leads in hun traject om een order te worden. Weet hoe ze binnenkomen en wie ze oppakt. Plan alle activiteiten makkelijk en snel in, verkort de totale doorlooptijd en vergroot de kans een order.

 

 • De Ordertracker:
 • Volg je orders in je bedrijf: Zet alle taken bij de juiste medewerkers op de juiste momenten. Weet hierbij exact de status van je orders. Verhoog hiermee je  klanttevredenheid, voorkom procesfouten en verhoog de efficiëncy.

 

 • Het Digitale Planbord:
 • Plan al je werkzaamheden in op de juiste momenten bij de juiste personen. Met het planbord van MAX-BI heb je in één oogopslag de gehele planning in beeld en helpt onze Business Intelligence je met alle keuzes en de gevolgen van je keuzes. Voorkom hiermee lange doorlooptijden, zet alles op de juiste naam en optimaliseer je planning.

Digitaliseer en innoveer de manier van werken

Het uitvoeren van werk gaat vaak op de manier waarop iedereen het gewend is. Papieren werkbonnen, het magazijn wordt gevuld zoals het ooit is ingericht en zo zijn er tal van voorbeelden binnen een bedrijf te noemen. Allemaal oude methodes die fout gevoelig zijn en veel administratief werk kosten. Met MAX-BI worden deze methodes vernieuwd en word je geholpen om makkelijk en snel het werk te doen. De technologie helpt je met het maken van de keuzes en alles wordt automatisch vastgelegd wat een hoop tijd scheelt.

Enkele voorbeelden van onze digitale werkmethodes:

  • Papierloos werken:
   Werkbonnen worden slordig ingevuld, zijn foutgevoelig en raken tijdens het werk nog wel eens zoek. De digitale werkbon van MAX-BI geeft je direct de juiste informatie, worden automatisch gevuld en zijn verwerkt voordat je bij de klant weg bent.

                                                  

 

  • Dashboard met rapportages:
   Al onze oplossingen zijn ontsloten op onze dashboards die real-time inzicht geven op alle processen. De dashboards geven inzicht en ze bieden de bestuurders een real-time beeld over alle onderdelen van het bedrijf. Hiermee wordt niet alleen vandaag bestuurt maar kan er gelijk naar voren gekeken worden om de groei verder te maximaliseren.

 

  • Orderhistorie:
   Zie bij elk dossier in één oogopslag alle informatie van de klant en het dossier. Wij verrijken dit met de communicatie en de afspraken van de betreffende klant zodat iedereen in jouw bedrijf dezelfde informatie heeft en de afspraken met de klant altijd worden nagekomen. Dit voorkomt dubbele afspraken en daarmee een hoop onduidelijkheid bij de klant.

Laat de technologie van MAX-BI je medewerkers helpen

Technologie is gemaakt om het werk van mensen makkelijker en leuker te maken. Waar je nu aantekeningen op papier maakt moet je daarna altijd zoeken waar die gebleven zijn. Afspraken in je agende moeten voorzien worden van een reminder om alarmen te activeren.

Wij van MAX-BI vinden dat de technologie je echt moet ondersteunen. Maak je aantekeningen digitaal en koppel ze direct aan een bepaalde klant of dossier. Hiermee raak je de aantekeningen nooit kwijt en ga je altijd goed voorbereid het gesprek met je klant in. Wij hebben onze oplossingen zo gebouwd dat deze alerts kunnen genereren zoals jij dat zelf wil. Alles is aan elkaar gekoppeld dus de alerts kunnen komen uit je gehele IT-structuur.

Enkele voorbeelden van onze digitale werkmethodes:

 • Aantekeningen:
 • Leg je idee of de gedachte die je hebt snel vast op de juiste plek zodat je deze niet kwijt raakt. Weet exact wat de klant de vorige keer aangaf en help jezelf herinneren dat de klant bepaalde dingen leuk vindt. Hiermee help je jouw team om betrokken te zijn en om jouw klanten echt te binden.

  • Alerts:

MAX-BI genereert verschillende types alerts. Herinneringen om te zorgen dat de taaklijst voor de dag echt leeg komt of dat je taken herplant maar ook alerts in de vorm van lijstjes met informatie waarmee je verder kan.

       • Welke 10 klanten waren die week tevreden of juist ontevreden (gebaseerd op onze sentimentanalsyes)?
       • Welke klanten zouden je bellen en moet je nog even achteraan?
       • Van welke producten wordt de voorraad laag en moet je bijmaken of bijbestellen?
       • Welke levertijden moeten de verkopers communiceren aan je klanten?
       • Tal van andere operationele en bestuurlijke opties die je dagelijks helpen in je bedrijf.

De voordelen van MAX-BI

 

Snel en flexibel

Door gebruik te maken van het Microsoft Power Platform bouwen we snel de juiste oplossingen en zijn we zeer flexibel in de toepassingen. Geen lange IT-trajecten maar direct implementeren.

IT versterkend

Door onze oplossingen te integreren met de huidige IT-structuur versterken ze elkaar en wordt jouw bedrijfsdata breed toepasbaar. Hierdoor onstaan nieuwe kansen en mogelijkheden.

Doeltreffend

Door onze ervaring, kennis van de techniek en innovatievermogen te combineren lossen we vraagstukken echt op en boeken we tastbaar resultaat.

Persoonlijk

Persoonlijke begeleiding is één van de belangrijkste pijlers binnen het proces. Stap voor stap nemen we iedereen mee en worden de oplossingen geïmplementeerd.

De oplossingen van MAX-BI worden gebouwd binnen het Microsoft Power Platform en voldoen hiermee aan alle securitynormen van Microsoft.