Over MAX-BI

MAX-BI is een dynamische onderneming met als missie om jouw bedrijf een ‘BOOST’ te geven en kansen te creëren door de inzet van Business Intelligence, data en Artificial Intelligence. Met onze producten ondersteunen wij ondernemers bij het maximaliseren van hun resultaten. Onze digitale oplossingen zorgen voor ruimte, overzicht, inzicht en efficiëntie.

Wij vinden dat data vooral relevant is als je het kan gebruiken voor verbeteringen. Daarom zijn onze producten zo ontworpen dat ze gegevens weergeven op een manier dat je er écht iets mee kan.

Onze oplossingen zijn snel toepasbaar, direct effectief, simpel in gebruik, werken geheel automatisch, continu up-to-date en leveren een besparing tot wel 30% efficiency op ten opzichte van het oude proces. Ook zijn ze zo ontworpen dat ze elkaar versterken en hierdoor extra kansen creëren. Helder, gebruiksvriendelijk en zonder lang IT-traject.

 

MAXBI staat garant voor snel en simpel digitaliseren.
Vrijblijvend en binnen 24 uur reactie

De voordelen van MAX-BI

 

Snel en flexibel

Zowel onze producten als werkwijze zijn snel en flexibel. Door gebruik te maken van het Microsoft Power Platform bouwen we snel de juiste oplossingen en zijn we zeer flexibel in de toepassingen. Geen lange IT-trajecten maar direct implementeren. 

IT versterkend

Door onze oplossingen te integreren met de huidige IT-structuur versterken ze elkaar en wordt jouw bedrijfsdata breed toepasbaar. Hierdoor ontstaan nieuwe kansen en mogelijkheden.

Doeltreffend

We denken graag mee met onze klanten naar zoeken altijd naar de oplossingen die het beste aansluiten bij het bedrijf. Door onze ervaring, kennis van de techniek en innovatievermogen te combineren lossen we vraagstukken echt op en boeken we tastbaar resultaat.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding is één van de belangrijkste pijlers binnen het proces. Stap voor stap nemen we iedereen mee en worden de oplossingen geïmplementeerd. Daarnaast blijven we altijd bereikbaar voor vragen en ontzorgen we waar mogelijk. 

De oplossingen van MAX-BI worden gebouwd binnen het Microsoft Power Platform en voldoen hiermee aan alle securitynormen van Microsoft. 

De oplossingen van MAX-BI worden gebouwd binnen het Microsoft Power Platform en voldoen hiermee aan alle securitynormen van Microsoft.