ONS TEAM

Wij staan voor jou klaar!

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Marc van de Weerd en Alexander Schlösser, twee ondernemers met samen meer dan 40 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Wij hebben ons altijd gericht op het besturen en verbeteren van organisaties en hun resultaat. Van commercie tot techniek en van strategie tot operatie. Samen zijn wij MAX-BI gestart vanuit de passie om ondernemers te ondersteunen bij het maximaliseren van hun resultaten.

Onze missie is om jouw bedrijf een ‘boost’ te geven en kansen te creëren door de inzet van Business Intelligence. Of het nu gaat om het verlagen van kosten, het oplossen van personeelstekorten of het verbeteren en innoveren van de interne bedrijfsvoering: wij helpen je graag op een praktische, snelle en persoonlijke manier. Bij MAX-BI is persoonlijke begeleiding een van de belangrijkste pijlers. Wij hechten veel waarde aan de implementatie binnen de organisatie. Iedereen is een belangrijke schakel in het proces. Door middel van overzichtelijke stappen worden de oplossingen geïmplementeerd in de dagelijkse bedrijfsprocessen. Wij zorgen bijvoorbeeld voor een uitgebreide briefing van het personeel en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

“We zijn MAX-BI gestart vanuit de passie om ondernemers te ondersteunen bij het maximaliseren van hun resultaten, door de inzet van Business Intelligence. Maar dan wel zonder lang IT-traject en met persoonlijke begeleiding.”

 

Vrijblijvend en binnen 24 uur reactie